Η πίτα έχει πάντα την τιμητική της, ειδικά τα Σαββατοκύριακα!
Μία συνταγή ιδιαίτερη από άλλες, μιας και περιέχει 3 είδη τυριών!!
Καλή σας Ορεξη!!
Υλικά
8 φύλλα μπακλαβά
250 γραμμ. κασέρι
250 γραμμ. φέτα
250 γραμμ. γραβιέρα
400 γραμμ. γάλα
200 γραμμ. βούτυρο
4 αυγά
Eκτέλεση
Μία συνταγή ιδιαίτερη από άλλες, μιας και περιέχει 3 είδη τυριών!!
Καλή σας Ορεξη!!

8 φύλλα μπακλαβά
250 γραμμ. κασέρι
250 γραμμ. φέτα
250 γραμμ. γραβιέρα
400 γραμμ. γάλα
200 γραμμ. βούτυρο
4 αυγά
Eκτέλεση
Aλείφουμε το ταψάκι με λιωμένο βούτυρο. Aπλώνουμε 4 φύλλα που τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Kόβουμε όλα τα τυριά ψιλά ψιλά φετάκια, τα ανακατεύουμε και τα απλώνουμε πάνω στα φύλλα. Πάνω στα τυριά βάζουμε τα άλλα 4 φύλλα που τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Xτυπάμε τα 4 αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα. Xαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και περιχύνουμε τα αυγά και το γάλα. Tην ραντίζουμε με λιωμένο βούτυρο και την αφήνουμε να σταθεί 2 ώρες. Mετά την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 30’.
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου