
Υλικά Αλευρόπιτα • 3,5 ποτήρια νερού αλεύρι • 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο • 3 αυγά + 1 αυγό για το πάνω μέρος του χυλού • 250 γρ. φέτα • λίγο αλάτι • 2,5 ποτήρια νερό
Εκτέλεση• Ανακατεύουμε τα υλικά και φροντίζουμε να δημιουργηθεί χυλός όχι πολύ σφιχτός (πιο αραιός από αυτόν του κέικ) • Αλείφουμε ένα ταψί (λεπτό σινί διαμέτρου 48cm) με λάδι και λίγο μαργαρίνη για να μην κολλήσει η πίτα μας και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. • Ρίχνουμε από πάνω μικρά κομματάκια φέτας, βούτυρο και 1 αυγό χτυπημένο. Ψήνουμε στους 180-200 C μέχρι να ροδίσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!
(και καλή μου αρχή...!!!)
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου