Ευωδιαστές μυρωδιές από φρέσκα βότανα και συνδυασμός ω λιπαρών!
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
4 φιλέτα σολομου
6 κ.σ. σουσάμι
4 φέτες λεμόνι
μείγμα από φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, βασιλικό, μαντζουράνα)
αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε τα μυρωδικά με το σουσάμι και καλύπτουμε όλες τις πλευρές του σολομού με το μείγμα αυτό.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε ένα αντικολλητικό ταψί (ή πυρέξ με λίγο νερό) και βάζουμε μία φέτα λεμονιού πάνω από κάθε φιλέτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
Tip
Σερβίρεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα

4 φιλέτα σολομου
6 κ.σ. σουσάμι
4 φέτες λεμόνι
μείγμα από φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, βασιλικό, μαντζουράνα)
αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε τα μυρωδικά με το σουσάμι και καλύπτουμε όλες τις πλευρές του σολομού με το μείγμα αυτό.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε ένα αντικολλητικό ταψί (ή πυρέξ με λίγο νερό) και βάζουμε μία φέτα λεμονιού πάνω από κάθε φιλέτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
Tip
Σερβίρεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου